سامانه نوبت دهی برخط در دفاتر پیشخوان یزد راه اندازی شد

به گزارش روز یکشنبه ما به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات یزد، محمدرضا پاکدل با اشاره به شیوع ویروس کرونا و اهمیت سامانه نوبت دهی افزود: سامانه یادشده علاوه بر صرفه جویی در وقت، انرژی و کاهش هزینه های مراجعان به دفاتر، نقش بسزایی در رعایت فاصله اجتماعی دارد.

وی اظهار کرد: با توجه به تاکید ستاد ملی کرونا در خصوص فاصله گذاری اجتماعی( ۲ متر) و با هدف مدیریت صف ،تعیین موقعیت دفاتر با هدف اطلاع مردم از نزدیکترین آن و کاهش تردد در سطح شهر، اپلیکیشن موبایلی دفاتر یادشده عملیاتی شد.

وی خاطرنشان کرد: با استفاده از این سامانه، مراجعه کنندگان می‌توانند از دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور نوبت اینترنتی دریافت و در زمان مشخص شده به دفتر مورد نظر مراجعه کنند.

پاکدل مهمترین ویژگی‌های سامانه نوبت دهی اینترنتی دفاتر پیشخوان را، دریافت نوبت بدون نیاز به مراجعه حضوری، معرفی نزدیکترین دفتر بر اساس نشانی کاربر و انتخاب نوبت در روز و ساعت مورد نظر بیان کرد.

متقاضیان می‌توانند با استفاده از وبسایت nobat.epishkhan.ir و یا دریافت نسخه اندروید، از این خدمات استفاده کنند.

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۷۵ دفتر پیشخوان دولت در ۱۰ شهرستان دارد که ۸۷ درصد جمعیت در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها زندگی می کنند.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز( یکشنبه ) اعلام کرد که با فوت ۳۸۹ فرد مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی قطعی به بیماری کووید ۱۹ در کشور به ۴۷ هزار و ۸۷۵ نفر رسید.

سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر نهم آذر ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۹۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شدند که از این تعداد هزار و ۷۹۵ نفر نیاز به بستری در بیمارستان ها داشتندکه با این حساب، مجموع بیماران شناسایی شده به ۹۴۸ هزار و ۷۴۹ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۶۵۸ هزار و ۲۹۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. و پنج هزار و ۸۵۹ نفر از بیماران بدحال تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۶ میلیون و ۸۱ هزار آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

به گفته لاری شرایط از لحاظ شیوع کرونا در ۲۷ استان قرمز و وضعیت درهرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستانهم نارنجی و زرد است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می‌شوند.

محدودیت‌های جدید کرونایی از شنبه اول آذر در ۴۴۸ شهر شامل ۱۶۰ شهر با وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر با وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد به مدت دو هفته اجرا می‌شود.

منبع : ایرنا

قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید