به گزارش قم پرس محمود شعبانی عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه انجماد زدایی مرغ منجمد یک تخلف بهداشتی است، گفت: این فروشگاه ۳۱۸۵ کیلوگرم ران مرغ منجمد را با گذاشتن در محیطی گرم تبدیل به مرغ به اصطلاح برفکی میکرد و به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان میفروخت که به دستور مقام قضائی تا اطلاع ثانوی پلمب شد.
رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان قمبا اشاره به اینکه با انجماد زدایی تا حد زیادی از خاصیت پروتئینی مرغ کم میشود، امکان جذب آلودگیهای محیطی بسیار بالا میرود و مرغها باید بلافاصله به مصرف برسد، گفت: بسیاری از خریداران و مصرف کنندگان از این موضوع آگاه نیستند و پس از خرید، دوباره آنها را منجمد میکنند.
وی افزود: مرغهای کشف شده به آزمایشگاه معتمد دامپزشکی فرستاده شده تا در صورتی که آلودگی این مرغها بیش از حد مجاز نباشد، برای فرآوری به کارخانههای سوسیس و کالباس سازی تحویل داده میشود و چنانچه حجم آلودگی در این مرغها بیش از حد مجاز باشد، معدوم خواهند شد.
منبع : مهر
قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.
دیدگاه