استادیار دانشگاه ‌فردوسی: فاصله‌گذاری اجتماعی یک فاصله تعاملی است

دکتر غلامرضا صدیق اورعی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: شیوع کرونا و تداوم فاصله گذاری هوشمند اجتماعی باعث شده است برخی افراد ارتباط خود را با دیگران از مسیرهای متنوع و جایگزین دیگر همچون ارتباط در شبکه های مجازی حفظ نمایند و از احوال یکدیگر نیز با خبر باشند، این نوع ارتباط گسست اجتماعی تعبیر نمی‌شود.

وی ادامه داد: همچنین برخی نیز سعی در کنترل شدید و قطع ارتباط حضوری خود با دیگران دارند که این حرکت آنها را نیز نمی‌توان یک گسست اجتماعی دانست زیرا بعد از پایان شیوع کرونا مخیر است ارتباط خود با دیگران را ادامه ‌دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: برخی نیز از فاصله‌گذاری اجتماعی استفاده کرده‌اند تا ارتباط خود را با افرادی که کدورتی در دل دارند و به دلایلی علاقه به ارتباط‌های گذشته خود ندارند، کمرنگ‌تر ‌کنند و دلیل آن را ایجاد فاصله گذاری هوشمند برای کنترل کرونا اعلام می‌کنند.

وی افزود: در طول دوران شیوع کرونا، برای افراد این فرصت ایجاد شده است که نسبت به تداوم یا کاهش ارتباط خود با دیگران تجدید نظر کنند و به همین دلیل نمی‌توان این فاصله‌گذاری ها برای کنترل بیماری کووید ۱۹ را یک گسست اجتماعی نامید زیرا بعد از پایان کرونا و گذشت زمان فرد می‌تواند ارتباط خود را مانند گذشته از سر گیرد یا در روابط خود با دیگران تجدید نظر کند به همین دلیل فاصله‌ای که اکنون ایجاد شده است ، فاصله تعاملی و با خواست طرفین ارتباط است.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۳۳۶ هزار و ۲۱۷ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۵۶ هزار و ۸۸۶ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون یک میلیون و ۱۲۵ هزار و ۴۹۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون ۹۵ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۴۴۸ نفر را در جهان بیمار کرده و جان 2 میلیون و ۴۱ هزار و ۲۳۳ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۶۸ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۷۴۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با ۲۴ میلیون ۴۸۲ هزار ۵۰ بیمار کووید ۱۹ و ۴۰۷ هزار و ۲۰۲ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان پاندمی کرونا جایگاه شانزدهم را در میان کشورهای جهان دارد.

منبع : ایرنا

قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید