یک چهارم دانشجویان کارشناسی در دوران کرونا در دانشگاه حضور نیافتند

مجتبی صدیقی روز چهارشنبه در کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ افزود: تحرک قابل قبولی در حوزه مشاوره مرتبط با کرونا در دانشگاه ها آغاز شده است. نگرانی و اضطراب از عوامل اصلی مهم اثرات کرونا در جامعه دانشجویی شناخته می شود و باید کار بیشتری صورت می گرفت.

وی ادامه داد: نگرانی ناشی از بیماری کرونا غیر از اثرات فیزیکی، فعالیت های عادی را مختل می کند و دانشجو راحت به درس و پژوهش نمی پردازد. در آغاز این بیماری بیشتر با اثرات روانی این بیماری میان دانشجویان مواجه بودیم، ولی الان شرایط بین دانشجویان بهتر شده است.

رییس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: از بلای کرونا یک سال گذشته است و سرمایه خوبی در حوزه آموزش مجازی ایجاد شد. در اسفند ماه نگران گسترش آموزش مجازی در استان های کوچک بودیم که بعد از تعطیلات سال نو این روند بهتر شد، اما در سال تحصیلی جاری شرایط گسترش آموزش مجازی با مشکلات کمتری مواجه است.

معاون وزیر علوم یادآور شد: نگرانی هایی از جمله حضور نیافتن دانشجویان در دانشگاه وجود دارد و یک چهارم دانشجویان کارشناسی در دانشگاه حضور نیافتند. این در حالی است که زندگی اجتماعی دانشجویی یک رکن اساسی است و نمی خواهیم یک دانش آموز دبیرستانی در دانشگاه هم دبیرستانی بماند.

رییس سازمان امور دانشجویان درباره شروع ترم تحصیلی آینده تاکید کرد: در ترم آینده که دو تا سه هفته آینده آغاز می شود، شرایط کلاس های مجازی تغییر زیادی در مقایسه با نیم سال جاری ندارد. همچنین در تلاش برای فعال کردن کلاس های حضوری عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی هستیم. ظرفیت خوابگاه ها افزایش می یابد و به دنبال جبران عقب ماندگی ها در دروس عملی هستیم.

نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ صبح چهارشنبه با حضور معاون وزیر علوم و ریس سازمان امور دانشجویان کلید خورد. این کنگره با هدف بررسی تاثیرات و پیامدهای بیماری کرونا بر دانشجویان و جامعه دانشگاهی، اول و دوم بهمن ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و به صورت مجازی برگزار می شود.

منبع : ایرنا

قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید