کد خبر: 363288
۰
۰
نسخه چاپی

برای هر شغل تقوای متناسب با آن در نظر گرفته شود

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار با جمعی از اعضای هسته گزینش ادارات و نهادهای استان قم، با بیان اینکه گزینش به معنی راه بندان نیست که هیچ کسی نتواند از آن عبور کند، افزود: گزینش باید مانند یک فیلتر عمل کند که از ورود افراد ناصالح و ناخالص به مجموعه‌ها جلوگیری کند و شرط اول این کار این است که خود افراد گزینش‌گر ناخالصی‌ها را بشناسند.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) با بیان این که ناخالصی به معنای عیب نیست، افزود: افرادی هستند که بسیار انسان های خوب و شریفی هستند ولی تخصص انجام یک کار را ندارند و مناسب آن کار نیستند که گزینش گر باید این را تشخیص دهد.

وی با اشاره به اینکه نمازشب‌خوان بودن و از این دست امور در گزینش افراد ملاک نیست، افزود: در گزینش ها باید بر اساس قانون عمل شود و در این صورت کسی نمی تواند اعتراضی کند و اگر هم اعتراض کند پذیرفته نیست.

در ابتدای این دیدار تعدادی از مسوولان گزینش ادارات قم به طرحر برخی مشکلات گزینش و پیامد گزینش افراد ناصالح در ادارات و نهادهای استان قم پرداختند.

سعیدی در ادامه با بیان اینکه امیرالمومنین(ع) بر اساس اهدافی که از این ازدواج داشتند معیارهای خود برای انتخاب همسر را مطرح و این ازدواج صورت گرفت، افزود: انتخاب فاطمه کلابیه (ام البنین ع) به قدری درست انجام گرفت که این حضرت نهایت ادب را نسبت به فرزندان حضرت زهرا(س) داشتند و به احترام حضرت فاطمه(س)به همگان اعلام کردند که ایشان را با نام فاطمه صدا نزنند.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه باید ما در هر کاری از کوچک گرفته تا بزرگ بر اساس معیارهای شرعی و عرفی گزینش داشته باشیم، گفت: گزینش یک انتخاب است و این انتخاب باید آگاهانه، با بصیرت، به اندازه نیاز و با رعایت اولویت‌ها باشد و قاعده «الاهم فالاهم» که در فقه رایج است رعایت شود./

قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید