به گزارش قم پرس، مراسم رونمایی از آثار جدید انتشارات ۲۷ بعثت توسط سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ، پیش از ظهر امروز با حضور محمداسماعیل کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی، سردار حسن حسنزاده فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ و دیگر مسئولان و جانبازان ۸ سال دفاع مقدس در مجموعه تالارهای دوکوهه تهران برگزار شد.
سردار حسن حسنزاده فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) تهران در جمع خبرنگاران گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران در جریان اغتشاشات سال گذشته تمامی ظرفیتهای خودشان را پای کار آوردند برای اینکه بتوانند ایران را دچار بیثباتی کنند، اما در همان سال گذشته آنها با شکست مواجه شدند. ضمن اینکه مهمترین موضوعی که در سال گذشته دشمنان تصور میکردند این بود که مردم کشورمان که مقداری هم با مشکلات روبرو هستند با آنها همراهی میکنند که دیدیم اصلاً با آنها همراهی نکردند.
فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) گفت: امسال هم همه شاهد بودند که آنها تقریباً حدود هفت الی هشت ماه بود که از قبل فراخوانهایی را اعلام کرده بودند و این تبلیغات خود را از داخل و خارج کشور نیز انجام داده بودند. آنها تمام ظرفیتهای رسانهای خودشان را پای کار آوردند، ولی از آنجایی که دست و نیت آنها برای همه مردم کشور در چند وقت گذشته رو شده بود شاهد بودیم که هیچ کسی با آنها همراهی نکرد.
وی ادامه داد: همانطور که آنها یک بار در جهان مفتضح شده بودند امسال هم یک بار دیگر حماقت خودشان را تکرار کردند و با اشتباه در محاسبات خودشان نسبت به مردم، ملت و جوانان کشور موجب شد تا دوباره در سطح جهان رسوا شوند. از طرف دیگر آمادگی مردم، بصیرت ملت و جوانان ما و همچنین آمادگی نیروهای انتظامی، امنیتی، بسیجی و سپاه پاسداران باعث شد که به فضل پروردگار هیچ غلطی نتوانند بکنند. دشمنان قسم خورده کشور دیدند که ملت عزیز ایران علیرغم اینکه اگر مشکلات زیادی دارند، ولی مسائل خودشان را در داخل کشور حل خواهند کرد و اجازه نمیدهند که کسی بخواهد از این فضا سوءاستفاده کند و در امور داخلی کشور دخالت کند. این موضوع به نظر من بزرگترین افتخار ما است که چنین ملت فهیم و بصیری را داریم و البته این به این معنی است که همه ما به ویژه مسئولین و فرماندهان تلاش کنیم هرچه بیشتر میتوانیم به این مردم خدمت کنیم.
سردار حسنزاده گفت: این اتفاق مبارکی که افتاد، این روشنگری و این رسوایی که برای دشمنان کشور روی داد به نظرم یکی از دلایل آن برکت خون شهدای مظلوم و مقتدر ما ازجمله آرمان علی وردی، شهید عجمیان، شهید پوریا اسدی و شهید سلمان احمدی در سال گذشته بود.
وی در پایان سخنانش گفت: در مورد فراخوانی که ضدانقلاب برای سوم مهرماه منتشر کرده نیز باید بگویم که مردم امنیت و آرامش خود را در حفظ و اقتدار نظام جمهوری اسلامی میدانند و در یک هفته اخیر کاملاً این مساله را درک کردند. به نظر من مردم ما اصلاً نگران نیستند زیرا این التهاب آفرینی را دشمنان سعی میکنند القا کنند. ضمن اینکه قطعاً ما اول مهر بانشاطی را خواهیم داشت و برای این امر هم برنامهریزیهای بسیار خوبی شده است. حتماً ما بازگشایی مدارس را در بهترین وضعیت و در آستانه هفته دفاع مقدس داریم. ما هم در تهران کارهای ویژهای را قرار است انجام بدهیم و برای همین هم کاروانهای مقاومت و کاروانهای نشاط و شادی را تدارک دیدیم. بر همین اساس ۱۰۰ کاروان را در تهران آماده کردیم که در روزهای اول مهر در مدارس حضور پیدا میکنند تا یک فضای معنوی و پر از نشاط و شادی را به مناسبت هفته دفاع مقدس و ماه ربیع در مدارس شاهد خواهیم بود.
در ادامه اسماعیل کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: درست در چنین روزهایی گزارش نیروهایی که در مرز مشغول بودند به ما میرسید و حکایت از آرایش نظامی عراق برای شروع یک درگیری داشت. ما دائماً نامهها و گزارشات را به شورای عالی دفاع منتقل میکردیم. رئیس شورا هم بنیصدر بود و در جواب میگفت اینها فقط حرف است. سپاهیها اصلاً نمیدانند جنگ چیست که میگویند میخواهد جنگ بشود. این در صورتی بود که تلویزیون عراق نشان داده بود که صدام در مجلس عراق توافق الجزایر را پاره کرده است ولی بنیصدر به عنوان فرمانده کل قوا قبول نمیکرد. جنگ اینچنین شروع شد. هیچ آمادگی نبود و این شد که ما روزهای اول واقعاً غافلگیر شدیم.
وی ادامه داد: ساعت دقیقاً نزدیک دو بعدازظهر ۳۱ شهریور بود که فرودگاه مهرآباد بمباران شد. این را به جرأت بگویم که اگر حضرت امام نبود ما قسمت عمدهای از کشور را از دست میدادیم چون خیلی از مسئولین ترسیده بودند. اما امام فرمودند که دزدی آمده سنگی انداخته و حسابش را هم خواهیم رسید. خیلیها ترسیده بودند که با این جمله آرامش پیدا کردند. ده ماه اول جنگ بنیصدر به عنوان فرمانده کل قوا طوری عمل میکرد که بین سپاه و ارتش اختلاف ایجاد میشد و بعد از فرار بنیصدر یک وحدت بسیار عالی بین ارتش و سپاه و جهاد و نیروهای مردمی ایجاد شد.
سردار کوثری گفت: آن زمان حضرت آقا نماینده امام در شورای عالی دفاع بود. ایشان تعریف میکرد در کارخانهای در جاده کرج در حال صحبت بودم که صدای بمباران آمد. گفتند فرودگاه را زدند. رفتم بیت حضرت امام دیدم آقای چمران هم آنجاست. گفتم اجازه بدهید که برویم جنوب امام گفت بروید و این شد که رفتند ستاد جنگهای نامنظم را تشکیل دادند. همه کسانی که در زیارت عاشورا آرزوی یاری امام حسین علیهالسلام را داشتند در این مسیر حرکت کردند و ایستادند اگر نه آن چیزی که دشمن میخواست سه روزه خوزستان را جدا کند و هفت روزه به تهران برسد اما رزمندهها با دست خالی کاری بلایی سر دشمن آوردند که باید در تاریخ نوشت تا جوانها بدانند که نسل قبل از آنها چه حماسهها آفریدند و باعث افتخار و سربلندی شدند.
وی با اشاره به رشادتهای حسن تهرانی مقدم گفت: در عملیات خیبر، حسن تهرانی مقدم مسئول توپخانه بود و گفت فردا موشک میآورم و این دژ را میزنم با یک تویوتا یک موشک فونیکس آورده بود یک سیم پنجاه متری بهش وصل کرده بود. شلیک کرد و چهار متری تویوتا منفجر شد. همان جا گفت من موشک میسازم بعد از قطعنامه شاید برای تست بیش از دهها موشک مرا دعوت کرد. برای همین اگر امروز جمهوری اسلامی اقتدار دارد از قبل خون شهدا است خون شهدا است.
در ادامه این مراسم قاسم صادقی راوی کتاب لباس شخصیها گفت: میدان امام حسین (ع) که قبل از انقلاب فوزیه نام ده تا مشروبفروشی بود و همین طور ادامه پیدا میکرد تا برسد به خیابان پهلوی. آن زمان همه چیز باز بود کسی هم مانع آن نبود. کسی که آنکه دنبال کافه بود میرفت کافه و کسی هم که دنبال مسجد بود میرفت مسجد. اگر آن شرایط ادامه پیدا میکرد ما هم حتی اگر خودمان هم نمیخواستیم به آن سمت کشیده میشدیم. در آن صورت بهشت زهرا امروز به جای قطعه شهدا باید قطعه اعدامیهای لواط و قطعه اعدامیهای مشروب را در خود جای میداد. خدا را شکر میکنم که امام خمینی به داد ما رسید. امروز ده سال است که در دشت ذوالفقاریه در یک کانکس زندگی میکنم. حضرت آقا فرمودهاند بروید دنبال کارهای نشدنی تا بشود. من هم بازنشسته بودم و میتوانستم مثل برادرم تاجر بشوم.
وی ادامه داد: وقتی برای احیای یادمان دشت ذوالفقاریه اقدام کردم یک بیابان بیشتر نبود. خیلیها مانعم شدند. حتی مرا به دادگاه آبادان کشاندند و جواب بدهم چرا میخواهم آنجا را احیا کنم. گفتم چون فرهنگ شهدای ابتدای جنگ با شهدای میانه و آخر جنگ که قبر میکندند فرق میکرد و شهدای منطقه ذوالفقاریه از این دستهاند. اینها شهدای منفی بودند که قبل از انقلاب بساط و دستهای داشتند و با آمدن امام به انقلاب پیوستند و جنگ که شد اینها اولین نفراتی بودند که به جنگ آمدند و بعد مسجدیها آمدند.
در پایان این مراسم با حضور سرداران حسنزاده، بایرامی، یزدانی و محمد کوثری از راویان و نویسندگان و پژوهشگران این آثار تقدیر به عمل آمد و مجموعه کتابهای جدید نشر ۲۷ بعثت رونمایی شد. عناوین این آثار به این ترتیب است: «لباس شخصی ها» نوشته جواد کلاته عربی، «رویای آمریکایی» به قلم گلعلی بابایی، «خروج از بن بست» نوشته یحیی نیازی، «شب بیقراری» نوشته شیرین زارعپور، «پهلوانان ماندگار» نوشته آزاده بوجاری صفت.
دبیرسرویس: #میثم_عربی
قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.