۱۱:۲۱ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳
حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم روز شنبه دهم آذرماه در دیدار اکبر بهنام جو استاندار جدید قم با ارائه گزارشی از عملکرد دفتر تبلیغات اظهارکرد: آموزش، یکی از بخشهای دفتر تبلیغات است که در این بخش، کارهای متنوعی انجام میگیرد. یکی از ظرفیتهای این حوزه، دانشگاه باقرالعلوم (ع) به عنوان یک دانشگاه پیشرو میباشد و ما چندین رشته را برای اولین بار در کشور اجرا کردهایم، یعنی خودمان آنها را طراحی و اجرا میکنیم و این دانشگاه بیشتر از طلاب و عمدتا در مقطع فوق لیسانس و دکترا دانشجو میگیرد.
بیشتر بخوانید
وی ادامه داد: موسسه امام رضا (ع) یکی دیگر از مراکز آموزشی دفتر است که برای آموزش منتهی به مدرک طلبهها ایجاد شده و علاوه بر این مؤسسه آموزش عالی معصومیه را برای آموزش منتهی به مدرک خواهران داریم که در حقیقت پایگاهی برای آموزش علوم دینی خواهران بوده و ظرفیت بسیار خوبی برای کارهای فرهنگی و تبلیغی دارد.
مرکز ملی پاسخگویی دینی یکی از اقدامات افتخار آمیز دفتر تبلیغات است
عضو فرهنگستان علوم با بیان اینکه یکی از مراکز افتخار آمیز دفتر، مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی میباشد، اظهارکرد: این مرکز از سال ۸۵ تاسیس شد و هم اکنون قویترین مرکز پاسخگویی دینی است و، چون در این سالها پاسخ و پرسشهای زیادی جمع آوری شد اکنون بین ۶ تا ۷ میلیون دیتا داریم که از ۵ سال پیش با بکارگیری هوش مصنوعی سامانهای را طراحی کردهایم تا بدون اینکه پاسخگو دخالت داشته باشد، سوال کننده سوال نماید و خود ماشین جواب دهد که هفته گذشته از این سامانه رونمایی شد.
حجت الاسلام واعظی ا در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات بیش از ۹۰ هیئت علمی دارد و بیش از ۳۰۰ فاضل حوزوی نیز که هیئت علمی نیستند، پروژههای تحقیقاتی آن را انجام میدهند.
پیشرو بودن دفتر تبلیغات اسلامی در پرورش مربی کودک و نوجوان
وی اعلام کرد: دفتر تبلیغات در پرورش مربی کودک و نوجوان بسیار پیشرو بوده است و یک سابقه خوبی در این زمینه دارد و طرحهای خوبی مدنظر است که نیازمند پشتیبانی استانی و ملی است.
دفتر تبلیغات دارای بزرگترین انتشارات مذهبی است
وی همچنین درباره دیگر اقدامات دفتر تبلیغات اذعان کرد: دفتر تبلیغات بزرگترین انتشارات مذهبی را داراست که در سال در چاپخانه دفتر تبلیغات بالای ۵۰۰ عنوان کتاب چاپ میشود که از این تعداد ۲۵۰ تا۳۰۰ مورد چاپ اول هستند و، چون ما دانشگاه و پژوهشگاه داریم به نوعی خودمان مولد هستیم خیلی از علما و فضلا ترجیح میدهند کتابشان در چاپخانه دفتر تبلیغات چاپ شود.
حجت الاسلام واعظی تصریح کرد: طبق آمار رسمی وزارت ارشاد اگر کتابهای درسی استثنا شوند بین ۴ تا ۵ درصد انتشارات کشور در چاپخانه ما چاپ میشود.
وی ادامه داد: دفتر تبلیغات شعبی دارد و در دیگر استانها نیز همچون اصفهان، مشهد، تهران، ایرانشهر و اهواز و هرکجا یک حوزه علمیه قوی وجود دارد در آنجا کار و خدمات نرم افزاری ارائه میکند.
یکی از اسباب موفقیت دفتر تبلیغات استفاده از پتانسیل فضلای حوزه است
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: بخشی از نیروی انسانی که برای دفتر تبلیغات به کار میگیریم برای خدمات رسانی علمی و فرهنگی، از نیروهای خود دفتر تبلیغات هستند ولی یکی از اسباب موفقیت دفتر تبلیغات این است که متکی به پتانسیل فضلای حوزه هم هستیم یعنی کسانیکه نیروی رسمی ما نیستند و از آنها برای فعالیتها استفاده میکنیم.
وی افزود: ان شاءلله این فرصت خدمت رسانی که نصیب شما شده برگ زرینی به نامه اعمال شما اضافه نماید.
دبیرسرویس: #ساراپشوتن_فرد
دیدگاه