کد خبر: 339641
۰
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه اسپاگتی اسفناج با سس آووکادو

به گزارش قم پرس ، امروز قصد داریم دستور تهیه اسپاگتی اسفناج با سس آووکادو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

۳۰۰ گرم اسپاگتی
۱ پیمانه بیبی اسفناج (تازه)
۱ پیمانه لوبیا سفید
۱/۴ پیمانه ریحان (تازه)
۲ قاشق چایخوری پوست لیموترش (رنده شده)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ حبه سیر
۱ عدد آووکادو (رسیده و پوست کنده)
۱/۴ پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری بادام (خرد شده)
۱ قاشق چایخوری نمک

بیشتر بخوانید

دستور تهیه:
یه قابلمه رو پر از آب کنین و روی حرارت قرار بدین تا آب به جوش بیاد.
اسپاگتی رو در آب جوش بریزین و بهش آب نمک و روغن اضاف کنین.
وقتی که اسپاگتی‌­ها نرم شد، نصف لیوان آب از روی اون بردارین و کنار بذارین. سپس اسپاگتی­‌ها رو آبکش کنین.
نصف لیوان آبی که کنار گذاشته بودین رو به همراه اسفناج، لوبیا سفید، ریحون، سیر، آب لیموترش، پوست لیموترش، آووکادو، روغن زیتون و نمک در غذاساز بریزین و خوب مخلوط کنین تا حالت سس بگیره و نرم یکدست بشه.
سس بالا رو روی اسپاگتی‌­ها بریزین و مواد رو خوب به هم بزنین تا تمام اسپاگتی­‌ها به سس آغشته بشن.
اسپاگتی رو در ظرفی بریزین و روش رو با گرجه و بادام تزیین کنین.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

قم پرس منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس